Een goede huisstijl en logo is hét visitekaartje voor voor een bedrijf. De eerste indruk waarop een bedrijf zich presenteert laat zien wat de klant kan verwachten. Een (bedrijfs)logo is dus onmisbaar voor een geslaagde zaak. Dat is te zien aan de logo’s van de grootste en meest succesvolle bedrijven. Ik maak dit soort logo's en zorg ervoor dat uw bedrijf de gewenste kracht uitstraalt.

Huisstijl laten ontwerpen?

Wil je een professionele huisstijl laten maken, die volledig aansluit bij jouw bedrijf? Of jouw losse huisstijlelementen zoals; visitekaartjes, briefpapier, brochure, poster, folder of flyer laten ontwerpen? Wij verzorgen jouw opdracht van een concept tot het daadwerkelijke drukwerk.
Het consistent doorvoeren van jouw logo, lettertype, kleuren en beeldmaterialen zou voor herkenning zorgen bij jouw klanten. Daarom is het belangrijk om daar goed over na te denken. De uitstraling van jouw bedrijf moet overal consistent zijn.

J-SIGN ontwerpt voor jouw bedrijf een doelgericht en effectief logo of een huisstijl, die past bij jouw doelgroep. Naast het drukken ervan kunnen we je de bestanden ook digitaal en drukklaar leveren, samen met een huisstijl sheet waarin alle belangrijke informatie omtrent jouw huisstijl vermeld staan.

Wij ontwerpen:

* Logo's
* Visitekaartjes
* Briefpapier
* Enveloppen
* Folders
* Flyers
* Brochures
* Posters
* Offertemappen
* Notitieblokken
* Afsprakenkaartjes
* Uitnodigingskaarten
* Gevelreclame
* Autoreclame
* En meer..............
Afspraak maken