J-SIGN maakt websites en webshops die net even anders zijn. Wordpress is een veelzijdig CMS met ongelofelijk veel mogelijkheden.
Met mijn creativiteit kan ik mij in elke branche inleven om zo een website te creëren die volledig aansluit bij de wensen en ideeën van de klant. Niets is te gek!
Mijn werkwijze is duidelijk, overzichtelijk, en snel! U heeft bij mij geen langdurige of eindeloze processen, maar snelle acties waardoor uw website binnen no-time online staat!

WordPress webdesign

Naast grafisch ontwerp, ontwerpen wij ook professionele WordPress websites, die eenvoudig beheerd kunnen worden met een CMS en zijn goed vindbaar in Google. Wij maken gebruik van professionele themes, deze bieden een goede basis voor de website en kunnen volledig naar wens worden aangepast.

Waarom WordPress?

Je vraagt zich misschien wel af waarom wij websites maken met Wordpress? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee een website heel gemakkelijk kan worden onderhouden, je kunt eenvoudig foto's plaatsen en teksten bewerken. WordPress bestaat ruim 20 jaar, er werken duizenden ontwikkelaars over de hele wereld aan WordPress en er wordt dagelijks nieuwe updates, functies en beveiligingsaanpassingen voor gemaakt. Tevens maakt Wordpress gebruik van de nieuwste technieken in HTML5 en CSS3, hierdoor werkt de website goed in alle browsers.

Responsive webdesign

Tegenwoordig zijn er veel verschillende schermformaten op telefoons, tablets, desktops, tv`s, zelfs VR-brillen. Het formaat van ieder scherm is weer anders en daarom is het belangrijk dat jouw website zich aan elk formaat kan aanpassen. Deze techniek heet responsive webdesign. Dat wil zeggen dat jouw website goed weergegeven wordt op alle schermen. Google heeft onlangs een belangrijke wijziging doorgevoerd in haar zoekmachine. Websites die niet goed werken op mobiele apparaten, verschijnen als je zoekt met je mobiele telefoon minder goed in de zoekresultaten.

Voordelen van WordPress

* WordPress is zoekmachine vriendelijk.
* WordPress is mobielvriendelijk.
* Een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem.
* Direct toegang tot de content.
* Open source CMS.
* WordPress biedt veel mogelijkheden.
Afspraak maken